Forretningsbetingelser

Handelsbetingelser
Oprettelse af brugerprofil på Ejendomsdepotet.dk er strengt personlig og må ikke overdrages. De login oplysninger, som giver adgang til Ejendomsdepotet må ikke stilles til rådighed for andre end den person eller virksomhed, der opretter brugeren. Materiale som Ejendomsdepotet eller Ejendomsdepotets samarbejdspartnere, udarbejder for kunder må ikke distribueres, offentliggøres eller kopieres uden forudgående aftale.

Køb af annoncering 
Annonceringsgebyr som forudbetales for den købte periode, forlænges ikke automatisk.  Du modtager en kvittering via email for betalt annoncering. Dine kvitteringer bliver endvidere gemt under "Min Konto" i fanen "Faktura".

Dine betalingskorts informationer lagres ikke af SAPU.dk. Disse gemmes hos vores betalingsudbyder (Stripe) som formidler betalingen. Hvis dit betalingskort udløber, vil du modtage besked fra vores system om at kort oplysningerne skal opdateres, og dette kan ske via "Min Konto". 

 

Vilkår gældende for alle typer annoncering, der betinger køb
Der ydes ikke fortrydelsesret ved køb af annoncering på Ejendomsdepotet.dk, eller for øvrige  tjenester eller ydelser fra Ejendomsdepotet. Dette i det at tjensten leveres og tages i brug omgående ved gennemført køb.

Rådgivning, annoncering og alle relaterede tjenester, hvad enten disse betales af brugeren eller ydes gratis, ydes uden ansvar, herunder økonomisk ansvar, juridisk ansvar eller ansvar for direkte eller indirekte tab hos brugeren.

Ydelsen købes af Husleje ApS CVR nr. 41340584.

 

Ansvarsfraskrivelse
Al materiale og informationer, der er tilgængeligt i applikationen og på portalen er udarbejdet af Ejendomsdepotet eller Ejendomsdepotets brugere, annoncører eller samarbejdspartnere, er Ejendomsdepotets ejendom. Enhver anvendelse heraf, herunder til kommercielle eller offentlige formål, er forbudt, med mindre der er givet udtrykkeligt samtykke hertil.

Ejendomsdepotet modtager data direkte fra sælger og/eller erhvervsmæglere umiddelbart efter, at sagen er blevet oprettet. Ejendomsdepotet indsamler og præsenterer data om de udbudte lokaler og ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på Ejendomsdepotet.dk

Ejendomsdepotet påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.